ariprihti Suomi nousuun

Vihreiden uusi normaali

 

Vihreillä kuvittelisin olevan sama laki, mitä meillä muillakin, kuten maanviljelijöillä. Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto vetää ihmisoikeuskortin esiin ja mutkat suoriksi puolustaessaan aatesisartaan. Aatesisar Aino Pennanen poistettiin Finnairin lennolta Berliiniin, kun hän yritti estää samassa lentokoneessa olleen turvapaikanhakijan pakkopalautuksen. Uskomatonta on jopa pääministeri kandinaatiksikin tituleeratun suusta kuulla miten vihreissä ihannoidaan kansalaisaktivismia ja kansalaistottelemattomuutta.

 

Miten on voinko jättää verot maksamatta ja käydä verotoimiston lattialle pitkäkseni, kunnes saan tahtoni lävitse. Pitääkö noudattaa alkoholilakia, pääseekö pannasta itkupotkuraivarilla. Onko tämä se vihreiden uusi normaali?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Risto Koivula

Laki on voimassa, vaikka sitä ei noudatettaisikaan. Siten se poikkeaa esimerkiksi sopimuksista. "Euroopan ihmisoikeissopimus" sellaisenaan ei ole laki vaan sopimus. Sitä ei "noudateta lakina" sellaisenaan missään muussa maassa kuin Suomessa, ja se on ristiriidassa monin tavoin YK:n Yleismaailmallisen ihmisoikeuksien julistuksen kanssa. Ihmisoikeuksien julitus on kansainvälistä YK-lakia, mutta ns. yleiskokoustasoa, ja hienokseltaan valtioiden oikeuksien alapuolella, jotka ovat peruskirjatasoa.

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2012/10/euroop...

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2017/08/euroop...

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Tyhmä setämies ei nyt yhtään ymmärrä mitä kansalaistottelemattomuus oikeasti on. Siinä EI ajeta omaa etua, kuten sinä verotoimistossa haluaisit tehdä.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Tuo viherikkö kyllä ajoi lähinnä omaa etua eli puolueen mainostamista. Sehän on tietenkin luvallista mutta keino ei ollut mielestäni mitenkään oikeutettu. Palautusprosessiinhan sillä toiminnalla ei voi olla merkitystä koska se toiminta on laillista ja oikeuslaitoksen määräämää.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto otti kantaa tapaukseen ylistämällä Pennasen toimintaa Twitterissä.

– Rohkea Aino Pennanen yritti estää ihmisen pakkopalautuksen. Huutavien ihmisoikeusongelmien esiin nostaminen ei voi olla kiinni vain yksittäisten ihmisten kansalaisrohkeudesta. Virallisen Suomen on herättävä, Aalto tviittasi.

Aikamoista tekopyhyyttä tämän paheksuminen on ihmisiltä joita Halla-ahon kansalaistottelemattomuus ei lainkaan häiritse.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen
Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #8

Ei vaan rikkoi. Siitähän se tuomio tuli.

Risto Koivula

Se on jonkin kelvottomaksi katsotun lain julkista rikkoista tai sellaiselle laille oikein tai muulle laille väärin perutuvan viranomaistoiminnan julkista vastustamista ja hankaloittamista, tarkoituksena tilanteen muuttaminen. Sen ei ole aina tarkoitus olla laillista, mutta se voiolla myös sitä, kun viranomaiset rikkovat kansallista tai kansaivälistä lakia. Tässä yhteydessä kannttaa muistaa, että kaikki sellaiset Kansainliiton lait, joita YK ei ole lakkauttanut tai muuttanut tai korvannut uusilla, ovat voimassa, esimerkikisk KL:n päätökset Ahvenanmaan asemasta. Edelleen suuri määrä kansainvälisen SOPIMUKSEN nimellä kulkevia säädöksiä on lakeja, koska KL tai YK on korottanut ne sellisiski, esimerkiksi Geneven sopimukset sotarikoksista, tai Pariisin ja Tokion rauhansopimukset. Mutta esimerkiksi EU:n sopimukset ovat korkeintaan kansallista lakia, eivät yleismaailmallista. YK ei ole ehdottomasti sidottu kansallisiin lakeihin jäsenmaiden kanssa asioidessaan, mutta yleismailmallisiin kylläkin.

Viranomainen saattaa olla, ja usein onkin se rikollinen.

Sellaisten viranomaisten paljastaminen ja haukkuminen EI OLE "VIHAPUHETTTA" eikä muuta "leikkilakia", vaan se on kansalaisvelvollisuus perustellusti. Siinä on oikeus vedota kansainväliseenkin tukeen.

Se on ehdoton velvollisuus, jos viranomaisten toimita rinnastuu rikokseen ihmiskuntaa vastaan kuten joukkomurhaan, JA HYSSYTTELY ON RIKOS.

Myös entiset viranomaiset kuten Halonen ovat Haagissa vastuussa.

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/08/terve-...

Käyttäjän VeepeeTihlman kuva
Veli-Pekka Tihlman

Ende gut, alles gut:
- Aino, tuo lentoturvarikollinen saatiin ulos koneesta.
- Ja jälleen yksi ei-eurooppalainen lähetettiin kotoutumaan omaan maahansa.
- Lentokapteenille papukaijamerkki!
- Ai niin: Ainolle vapausrangaistus kärsittäväksi vaikka Kabulin
vankilassa. Antaa nääs näkökulmaa vieraisiin pakanakulttuureihin..

Käyttäjän VeepeeTihlman kuva
Veli-Pekka Tihlman

Ende gut, alles gut:
- Aino, tuo lentoturvarikollinen saatiin ulos koneesta.
- Ja jälleen yksi ei-eurooppalainen lähetettiin kotoutumaan omaan maahansa.
- Lentokapteenille papukaijamerkki!
- Ai niin: Ainolle vapausrangaistus kärsittäväksi vaikka Kabulin
vankilassa. Antaa nääs näkökulmaa vieraisiin pakanakulttuureihin..

Käyttäjän andreas kuva
Andreas Pyy

"Uskomatonta on jopa pääministeri kandinaatiksikin tituleeratun suusta kuulla miten vihreissä ihannoidaan kansalaisaktivismia"

Vihreiden moraalittomuudella ei ole rajoja. Kehtaavat jopa puolustaa kansalaisaktivismiakin! Kyllä jotain on tehtävä. Paljon parempi vaihtoehto olisi Pohjois-Korean kaltainen yhteiskunta, jossa ei varmasti ole kansalaisaktivismia eikä muutakaan vastaavaa rettelöintiä.

Toimituksen poiminnat